ArmY RPG

ip: 93.119.25.109:7777
 
AcasaCalendarFAQCautareMembriGrupuriInregistrareConectare

Distribuiţi | 
 

 Las Venturas Police Department - Regulament Intern & Informaţii [UPDATE]

In jos 
AutorMesaj
Admin
Admin


Mesaje : 36
Data de înscriere : 07/09/2016

MesajSubiect: Las Venturas Police Department - Regulament Intern & Informaţii [UPDATE]    Lun Sept 12, 2016 5:24 pm

Reguli interne generale:Sunteti obligati sa respectati Regulamentul serverului, Regulamentul Departamentelor, Regulamentul Intern cat si toate celelalte reguli impuse de lider sau sublider.
NU reclamati un coleg din LVPD pe panel, in schimb trimiteti un PM liderului sau contactati-l in joc pentru a rezolva problema, santiunea aferenta va fi faction warn.

In lipsa Liderului / Subliderului sunteti obligati sa ascultati de Coordonator. Daca nici Coordonatorul nu este online atunci sunteti obligati sa ascultati de cel mai mare in rank.

Sunteti obligati sa ascultati intotdeauna de un grad superior. Cei care nu asculta de un rank superior vor fi sanctionati dupa caz, putand fi chiar demisi.
Pentru nelamuriri, propuneri sau probleme veti anunta liderul sau subliderul.

Nu cereti rank liderului sau subliderului.

Este interzisa folosirea comenzilor PD in scopuri personale sau pentru distractie. Sanctiunea pentru acest lucru este faction warn sau demitere dupa caz.

In functie de gravitatea faptei, liderul sau subliderul isi rezerva dreptul sanctiona un membru cu rank down, avertisment verbal, faction warn (FW), demitere (cu sau fara FP - in cazuri grave se va aplica 60/60 FP chiar daca membrul are cel putin 2 saptamani in factiune) pentru incalcarea regulilor scrise si nescrise.

O dovada este valabila timp de 24 de ore. O reclamatie nu este valabila daca dovada este mai veche de 24 de ore. De asemenea, puteti acorda o amenda / confisca un permis timp de 24 de ore din momentul faptei.

Persoanele inactive de 3 zile care nu si-au facut cerere de inactivitate pe forum vor fi demise.

Orice politist care va fi prins incalcand regulile de circulatie va fi sanctionat de catre alt politist. In cazul in care refuza confiscarea permisului / platirea amenzii va primi Faction Warn.

Abuzul folosirii comenzii /ta pe un jucator ce nu detine wanted va fi sanctionata cu avertisemnt verbal la prima abatere si faction warn la a doua abatere.

In unele cazuri se poate acorda faction warn de la prima abatere, in functie de situatie.

De asemenea, arestarea unui suspect fara drept de predare poate fi sanctionata cu faction warn sau demitere.

Puteti acorda wanted in maxim 10 minute dupa comiterea faptei, recomandat ar fi sa acordati cat mai repede wanted, in 4-5 minute, verificati repede dovada si daca sunteti siguri actionati, nu verificati 10 ani dovezile, e aiurea ca un jucator sa se trezeasca dupa 15-20 de minute cu wanted.

Regulile:

''- rank 1: pot merge dupa toti playerii cu au wanted, cu exceptia playerilor ce au wanted pentru runner si rob. pot acorda amenzi, pot confisca droguri dar nu pot confisca permise de conducere.

- rank 2: la fel ca rank 1, dar dupa ora 22:00 (pana la 10:00 dimineata) au dreptul de a merge dupa runneri si robberi. pot confisca permise de conducere, pot confisca droguri si da amenzi.''

Au fost eliminate, deci va puteti duce oricand dupa runners sau robbery.

Este interzis pentru un politist sa omoare un jucator (cu sau fara wanted) cu spray-ul, sanctiunea aferenta pentru incalcarea regulii va fi AV la prima abaterere si FW la urmatoarele abateri.

Politistii nu au voie sa ajute playerii sa faca quest-uri precum "omoara x politisti", sanctiunea aferenta pentru incalcarea regulii va fi AV la prima abaterere si FW la urmatoarele abateri.

Chat-urile factiunii (/r si /d)Nu aveti voie sa folositi emoticons pe /d. Cine incalca regula va primi amenda.

Nu aveţi voie sa faceti afaceri pe /r. Cine incalca regula va primi amenda.

Nu aveţi voie sa faceti spam sau sa folosiţi caps-lock. Cine incalcă regula va primi Faction Warn. (liderului / subliderului le este permis in anumite situatii).

Nu aveţi voie sa vorbiti urat sau sa înjuraţi. Cine încalcă regula va primi amenda, respectiv Faction Warn sau uninvite (in functie de caz).

Nu aveti voie sa va certati. Cine incalca regula va primi Faction Warn sau va fi demis (în funcţie de caz).

Nu intrebati de rank-up / clear fw. Cine incalca regula va primi Faction Warn sau rank down.

Nu aveti permisiunea de a spune salut sau povesti pe [/d], cine incalca regula primeste amenda, Avertisment Vebal sau Faction Warn.

Free chat-ul este interzis pe /d. Cine încalcă regula va primi amenda + Avertisment Vebal sau Faction Warn.Lista amenzilor, cat si pretul acestora o gasiti aici

Liderul isi rezerva dreptul de a sanctiona membrii factiunii cu Avertisment Verbal sau Faction Warn, in afara de amenzile prevazute in regulament daca fapta este mai grava.

Comportament & LimbajRespectati-va colegii din departamente si restul jucatorilor de pe server.

Acest departament este unul cat se poate de serios, nu toleram membri cu glume proaste, comportament neadecvat sau limbaj indecent.

Nu va certati pe [/d] sau [/r]. Acest lucru va atrage dupa sine sanctiuni grave, riscand chiar sa fiti demisi.

Neplacerile aduse unui player sau coleg precum (spam, blocaj in trafic, etc) vor fi sanctionate cu Avertisment Vebal.

Jignirile usoare aduse unui player sau unui coleg vor fi sanctionate de asemenea cu Avertisment Vebal.

Darea de mita / tentativa pentru a fi retrasa o reclamatie va fi sanctionata cu Faction Warn.

Limbajul vulgar poate fi sanctionat cu Faction Warn sau Uninvite.

Furtul vehiculului unui player / coleg va fi sanctionat cu Faction Warn.

Folosirea comenzii /call 112 aiurea, doar pentru amuzament va fi sanctionata cu faction warn.

Incalcarile grave de regulament precum (Deathmatch in masa, jigniri grave aduse colegilor, comportament indecent fata de lider/colider, etc) vor fi sanctionate cu demitere.

Nu aveti voie să va jucati cu armele din dotare. Puteți face asta numai in interiorul hq-ului, garajului / acoperis / undeva unde nu exista riscul de a lovi pe cineva. Daca atacati un jucator jucandu-va, riscati sa primiti faction warn.Skin-uriSkinurile trebuie respectate şi purtate conform rank-ului detinut. Cine poarta alt skin decat cel de rank-ul sau primeste fw.

Doar fetele poarta skinul de fata.

Liderul & co-liderul au voie sa poarte orice skin.

Testerii pot purta si skin-ul de rank-ul sau.

Skinuri:

WES9YkT.png

SedinteSedintele se tin atunci cand liderul are ceva de spus. Aproape toate problemele le rezolvam atunci cand e cazul.

Cine intarzie la sedinta dupa fix va primi faction warn.

In timpul sedintelor veti opri telefoanele si veti asculta de Lider, Sublider sau Coordonator pana cand acesta va va da voie sa vorbiti.

Daca intarziati la sedinta veti fi sanctionati cu faction Warn. Sedinta incepe la fix, nu dupa 10 minute. Cine vine dupa fix la sedinta va fi sanctionat si poate pleca de la sedinta.

Cine vorbește neintrebat la sedinte va fi sanctionat cu Faction Warn.

Sedintele se vor desfasura in fiecare saptamana, Duminica la ora 20:00.AmenziUn politist poate amenda un civil pentru faruri stinse dupa ora 20:00, NOS sau nepurtare casca. Pot fi sanctionati pentru incalcarea regulilor de circulatie doar playerii care nu au wanted. Inainte de a-i corda amenda, comporti-va civilizat si explicat-i de ce a fost oprit, cine incalca aceasta regula va primi faction warn.

Dupa ce ati acordat amenda, jucatorului ii va aparea un mesaj informativ ca a primit o amenda si suma exacta pe care o are de plata, daca acesta nu stie exact cum sa plateasca amenda, ii puteti spune sa foloseasca comanda /accept ticket.

Daca jucatorul nu plateste amenda pe loc (refuza sau fuge), politistul are dreptul de a-i acorda wanted 3 „Neconformare ordin” cu drept de predare.

In cazul in care civilul nu are suficienti bani la el pentru a plati amenda, politistul are dreptul de a-i acorda wanted 3 ''Neconformare ordin''.

Daca doriti, va puteti deplasa cu jucatorul la un ATM sau Bank pentru a scoate suma necesara platirii amenzii, insa nu este obligatoriu. Daca acesta refuza, politistul are dreptul de a-i acorda wanted-ul „Neconformare ordin”. Daca jucatorul nu are destui bani nici in banca pentru a plati amenda atunci va primi wanted-ul ,,Neconformare ordin".

Amenzile se pot aduna, de exemplu pentru faruri stinse dupa ora 20:00 (50.000$) si NOS (50.000$) suspectul va fi amendat cu 100.000$, insa aveti obligatia de a-l informa ca va fi amendat pentru amebele infractiuni.

Nu aveti voie sa amendati un jucator caruia i-ati acordat wanted 3 "Neconformare Ordin".

Nu aveti voie sa amendati jucatorii aflati in Jail.

Este interzis sa acordati amenzi in apropierea unor zone folosite pentru job-uri (fisherman, puncte livrare/incarcare trucker).

Este interzis sa le acordati amenzi celor ce au exam.

Nu acordati amenda jucatorilor ce stationeaza in parcari s.a.m.d, acordati amenda doar cand il surprindeti circuland.* Amenzile pot fi acordate doar jucatorilor ce au level 4+:

Daca surprindeti un civil conducand cu farurile stinse dupa ora 20:00, ii puteti acorda amenda in valoare de 50.000$.

Daca surprindeti un civil conducand cu NOS, ii puteti acorda amenda in valoare de 50.000$.

Daca surprindeti un civil conducand fara casca pe cap (bicicleta, motor, scuter sau ATV), ii puteti acorda amenda in valoare de 50.000$.

Acordarea wanted-ului 3 neconformare ordin jucatorilor ce au sub level 4 pentru amenda va fi sanctionata cu faction warn.Licente de conduslXu7YVW.jpgCe este trecut cu LEGAL se considera condus regulamentar, ce este trecut cu ILEGAL este considerat condus neregulamentar.Pot fi sanctionati pentru incalcarea regulilor de circulatie doar playerii care nu au wanted.

Se considera condus neregulamentar atunci cand jucatorul trece cu masina in proportie de 80% sau mai mult pe celalalt sens de mers. Tot condus neregulamentar este si atunci cand acesta foloseste iarba, nisipul sau alte lucruri pentru a avea o scuza ca nu a circulat pe contrasens.

Se considera condus regulamentar atunci cand acesta este in totalitate pe banda sa sau chiar cand trece foarte putin pe banda opusa.

Se considera condus regulamentar atunci cand acesta taie benzile la un unghi de 90 de grade.

Se considera tot condus regulamentar atunci când acesta folosește iarba, nisipul etc. de pe sensul său de mers.

Nu aveti voie sa confiscati carnetele de condus pentru cele mai banale motive.

In caz ca prindeti un membru dintr-un departament pe contrasens (cu masina personala / free), il puteti soma pentru a-i confisca licenta de condus. Daca acesta refuza confiscarea licentei de condus, ii puteti face o reclamatie la factiunea respectiva si va fi sanctionat cu Faction Warn.

Atunci cand sanctionati pe cineva (orice sanctiune) sunteti obligati sa-i spuneti si motivul.

Licente de condus pot fi confiscate de la orice level, insa level 1-2 nu se vor contoriza ca punct la raport pe panel, iar jucatorii de level 1-2 ce au licenta confiscata nu mai trebuie sa astepte 2 ore pana cand vor putea da din nou exam.Somarea jucatorilorNu faceti spam cand somati un jucator. Intre somatii trebuie sa existe minim 3 secunde.

Politistul este obligat ca atunci cand someaza un suspect sa se asigure ca a fost suficient de aproape incat suspectul sa-i vada somatia si suficient de specific pentru a sti ca va adresați lui.

Minimul de somatii este 3, in caz contrar veti fi sanctionati cu Faction Warn.

In cazul in care un jucator fara drept de predare este pasager iar soferul nu are wanted, se someaza soferul de minim 2 ori pentru a trage pe dreapta, altfel risca wanted 6 pentru ''complice''. Daca soferul opreste dupa minim doua somatii, i se va explica civlizat de ce a fost oprit si puteti actiona. Daca acesta nu opreste dupa minim doua somatii, puteti acorda wanted 6 ''complice'' soferului.

Procedati astfel doar daca doriti sa acordati ''complice''. Daca nu, puteti trage direct in masina. Asigurati-va ca aveti dovezi clare.

Somatiile in jail se acorda odata la 20 de secunde, intr-un interval de un minut. Dupa a treia somatie mai asteptati 20 de secunde de la acordarea acesteia sau riscati sa primi faction warn.

Daca un jucator cu wanted se afla intr-un hq de departament (lspd/lvpd/sfpd) la celulele din jail si are drept de predare, ii acordati direct /arrest fara somatii, in caz contrar veti fi sanctionati cu faction warn daca il somati si ii acordati kill.Job-uriPuteti detine orice job legal. Cine este prins cu job ilegal (Car Jacker, Arms Dealer, Drugs Dealer) va fi sanctionat cu Faction Warn. Aceasta regula se aplica in cazul tuturor membrilor, indiferent de rank.

Liderul poate forta membrii la un anumit job pe o durata de timp pentru a rezolva treburile factiunii. Cine are alt job in loc de cel precizat de Lider, va fi sanctionat cu Faction Warn.

Este interzis sa aveți asupra voastra materiale si droguri, sanctiunea afereta pentru acest lucru este Faction Warn.ReclamatiiCand raspundeti la o reclamatie pe panel, trebuie sa aveti un limbaj decent. Daca faceti spam sau luati la misto, jigniti, injurati jucatorul care v-a raportat, veti fi grav sanctionati.

Injurii in titlul videoclipului incarcat drept dovada vor fi sanctionate cu faction warn.

Comenatrii aiurea in reclamatie vor fi sanctionate cu faction warn, este de ajuns sa postati dovada sau sa va spuneti parerea in mod civilizat.

Odata facuta o reclamtie unui jucator la factiune, liderul poate raspunde la aceasta in maxim 72 de ore, iar reclamatul poate aduce dovezi in maxim 24 de ore. Daca nu va prezentati dovezile in maxim 24 de ore veti fi sanctionati.

Falsificarea dovezilor va fi sanctionata cu uninvite.Alte informatii utile:

Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda, atunci politistul are dreptul doar sa-l omoare dupa 3 somatii.
Daca suspectul spune ca nu se preda, atunci politistul are dreptul sa-l omoare.
Daca suspectul spune ca se preda iar apoi fuge pe jos de politist, atunci politistul are dreptul sa-l omoare dupa cele 3 somatii.
Daca suspectul spune in prima faza ca nu se preda sau fuge pe jos de politist, iar mai apoi se razgandește și dorește sa se predea, politistul are dreptul sa-l omoare.
Daca suspectul spune ca nu se preda și fuge cu un vehicul, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner dupa 3 somatii.

Daca suspectul nu raspunde cand este intrebat daca se preda și fuge cu un vehicul, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner dupa 3 somatii.

Daca suspectul spune ca se preda iar apoi fuge cu un vehicul de politist, atunci politistul are dreptul sa-i dea wanted pentru Runner dupa 3 somatii.
Daca suspectul ucide un politist, atunci acesta va primi wanted cu motivul cop kill fara drept de predare.
Daca suspectul are orice wanted (1+) si ataca un politist, atunci acesta va primi wanted cu motivul cop attack fara drept de predare.

In cazul in care sunteti atacat de mai multi jucatori, acordati tuturor jucatorilor wanted 3 cop attack, deoarece in cele mai multe cazuri nu se observa cine v-a omorat si riscati sa fiti sanctionati cu faction warn.*Suspect (in acest caz) = orice jucator cu wanted 1+.
*Daca un suspect cu drept de predare este AFK (pe ESC), politistul il poate omori fara 3 somatii indiferent de wanted-ul avut.Masinile factiuniiNu folositi vehiculele de politie in scopuri personale (job-uri), in caz contrar veti fi sanctionati cu Faction Warn.

Este interzis sa tunati sau sa schimbati culoarea masinii. Cine incalca aceasta regula va primi Faction Warn.HPV1000 - Rank 1+

Police Car - Rank 1+

Police Maverick - Rank 1+

Police Ranger - Rank 2+

Police Maverick - Rank 2+

Police Infernus - Rank 3+

SecuriCar - Rank 3+

Enforcer - Rank 4+

Police Infernus - rank 5+

S.W.A.T Van - rank 5+
Sus In jos
Vezi profilul utilizatorului http://armyrpg.hitforum.ro
 
Las Venturas Police Department - Regulament Intern & Informaţii [UPDATE]
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
ArmY RPG :: Prima categorie :: Factiunii :: Las Venturas Police Department-
Mergi direct la: